Jeg tilbyder individuel terapi til dig, der ønsker at arbejde med personlige udfordringer, øge din selvforståelse og skabe positiv forandring i dit liv. Individuel terapi kan hjælpe dig med at navigere gennem vanskelige perioder, håndtere stress, angst eller depression, og lære dig selv bedre at kende. Uanset hvad du står overfor, er jeg her for at støtte dig i din rejse mod øget livskvalitet og indre ro.

Hvem kan jeg hjælpe?

Individuel terapi er for dig, der oplever udfordringer som tristhed, udbrændthed, stress eller ønsker at arbejde med personlige mønstre og vaner. Jeg kan hjælpe dig med at håndtere livskriser som sygdom, skilsmisse eller sorg, og støtte dig i din personlige udvikling og vækst. Min terapi er designet til at øge din selvforståelse, så du kan skabe meningsfulde målsætninger og forbedre dine relationer.

Jeg arbejder med individer, der oplever følgende udfordringer:

  • Mentale helbredsproblemer: Depression, angst, stress og udbrændthed.
  • Livskriser: Håndtering af svære perioder som skilsmisse, tab af en elsket, alvorlig sygdom eller jobtab.
  • Personlig udvikling: Ønsker om at forstå og ændre uhensigtsmæssige mønstre og vaner.
  • Selvforståelse: Udforskning af personlig identitet, livsmål og værdier.
  • Relationelle udfordringer: Problemer med relationer til familie, venner, kollegaer eller andet.
  • Selvværd og selvtillid: Arbejde med at opbygge en sundere selvopfattelse og styrke selvtilliden.

Metode og tilgang

Min tilgang til individuel terapi er helhedsorienteret og bygger på en dyb forståelse af både sindet og kroppen, hvor jeg kombinerer samtaleterapi med kropspsykoterapeutiske teknikker. Dette indebærer, at vi arbejder med både dine tanker, følelser og kropslige oplevelser for at skabe en integreret forståelse af dine udfordringer. Jeg hjælper dig med at identificere og ændre uhensigtsmæssige mønstre og udvikle nye, sunde strategier for at håndtere livets udfordringer. Gennem vores sessioner vil du opnå en dybere forståelse af dig selv og dine behov, hvilket giver dig styrke til at træffe bevidste valg og leve et mere tilfredsstillende liv.

Det første skridt

Jeg forstår, at det kan være en stor beslutning at starte i terapi. Derfor skaber jeg et trygt og empatisk miljø, hvor du kan føle dig sikker og hørt. Uanset hvilke udfordringer du står overfor, er jeg her for at støtte dig. Tag det første skridt mod et bedre liv ved at kontakte mig i dag. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at finde den ro og styrke, du søger.